Frakt & Betalning

Kortbetalning Visa Mastercard

Vill du att vi skickar varorna till en annan adress än du är folkbokförd på måste du betala din beställning med kort eller annan direktbetalning.

Postförskott

Vi måste åter igen ta bort alternativet Postförskott då vissa av våra kunder inte hämtar ut sina paket, detta leder till att vi måste höja våra priser och det är inget som våra övriga kunder vill. Vi hoppas ni har överseende med detta och kan välja ett annat betalalternativ.

Faktura

Fakturan bifogas i ditt paket och måste betalas inom 14 dagar. Vi skickar endast varorna till folkbokförd adress.

Allmänt

Genom ett samarbete med Svea Ekonomi AB kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Du kan handla för 1,000 kr upp till 50,000 kr. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalnings - köp och Kreditor sammanställer dem på en kontofaktura månatligen.

Enkelt och smidigt

Du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet dela upp betalningen och önskad typ av delbetalning. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt. 


Delbetalningsalternativ

Period Uppläggningsavgift Ränta Aviavgift
3 månader 95 kr 0% 29 kr
6 månader 195 kr 0% 29 kr
12 månader 295 kr 0% 29 kr
24 månader 295 kr 9,95% 29 kr
36 månader 295 kr 9,95% 29 kr

Tillkommer gör en aviseringsavgift om 29 kr/mån.

Schenker

Vi använder oss av Postnord, DHL, UPS och Schenker för att leverera din beställning.

Betala vid avhämtning

Maila oss på info@styling4u.se så du vet att vi har varan på lager.

Obs! Endast swish betalning vid avhämtning, vi hanterar ej kontanter.

Följ oss på facebook


Rekommenderade produkter

se fler