Streetwheels

Frakt & Betalning

Kortbetalning Visa Mastercard DIBS

För att du ska kunna handla med kreditkort på styling4u.se måste du ange din mantalsskrivna adress (där du är folkbokförd), ditt kortnummer, när kortet går ut, ditt personnummer och ditt för- och efternamn. Av säkerhetsskäl levererar vi endast till mantalskriven adress vid kortbetalning.

Kontroll av kortet kommer att göras av vår samarbetspartner DIBS som kontrollerar att kortet är giltigt och att beloppet finns tillgängligt. DIBS uppfyller kraven för PCI DSS och 3D-Secure.

På styling4u.se tar vi inte emot American Express, Diners eller utländska kreditkort.

Obs! När du handlar med kort måste du även uppge ett fast hemtelefonnummer, alternativt ett fast jobbnummer. Detta är för vår säkerhet och kommer inte att användas för telefonförsäljning eller dylikt.

Postförskott

Vi måste åter igen ta bort alternativet Postförskott då vissa av våra kunder inte hämtar ut sina paket, detta leder till att vi måste höja våra priser och det är inget som våra övriga kunder vill. Vi hoppas ni har överseende med detta och kan välja ett annat betalalternativ.

Faktura

Fakturan bifogas i ditt paket och måste betalas inom 14 dagar.

Allmänt

Genom ett samarbete med Kreditor Europe AB kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Du kan handla för 1,000 kr upp till 50,000 kr. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalnings - köp och Kreditor sammanställer dem på en kontofaktura månatligen.

Enkelt och smidigt

Du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet dela upp betalningen och önskad typ av delbetalning. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt. Kreditor Europe AB kommer skicka ett kontoavtal hem till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer och signera avtalet och returnera det i bifogat svarskuvert.

Läs mer om de Allmänna kontovillkoren

Delbetalningsalternativ

Period Uppläggningsavgift Ränta Aviavgift
3 månader 95 kr 0% 29 kr
6 månader 195 kr 0% 29 kr
12 månader 295 kr 0% 29 kr
24 månader 295 kr 9,95% 29 kr
36 månader 295 kr 9,95% 29 kr

Tillkommer gör en aviseringsavgift om 29 kr/mån.

Övrigt

Effektiv ränta vid köp om 10,000 kr med 0% ränta i 12 månader är 11,3 %. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket innebär att Kreditor Europe AB inhämtar en kreditupplysning. Har du några ytterligare frågor eller funderingar ar du välkommen att ringa Kreditor Europe AB på 08-586 126 00 vardagar mellan 08.30 – 20.00 och helger 10.00 – 17.00. Du kan också skicka e-post till info@kreditor.se

Schenker

Vi använder oss av Schenker för att leverera din order www.schenker.se.

Betala vid avhämtning

Ring oss på Tel. 021-440994 så du vet att vi har varan på lager.

Obs! Vi tar ej kort vid avhämtning.

Följ oss på facebook


Rekommenderade produkter

se fler